Gülşehir Tomurcuk Anaokulu

Vizyon: Okulumuz; ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmek vatan, millet, bayrak, insan sevgisini benimseyen, mili ve manevi değerlere bağlı yeniliklere açık araştıran, çağdaş ufku geniş bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi oluşturmak. Şeklinde sunduğumuz misyon ve vizyonumuza uygun olarak stratejik hedefler belirlenmiştir.

Misyon: Yüksek karakterli, araştıran, yenilikçi ve sonuca ulaşabilen bireyler yetiştirebilmek için eğitim ortamları hazırlar plan ve programlarını eşitlik ilkesi çevre şartları çocukların ilgi, istek ve yetenekleri gelişim özellikleri doğrultusunda uygun yöntem ve teknikleri geliştirir.

Saatler: 07:45-12:45 / 12:45 - 17:45
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Ahiler Kalkınma Ajansı Sosyal Mali destek programı kapsamında hazırlanan 3D Robokod Sınıfım adlı projenin yürütücüsüdür. Bu kapsamda okulumuzda Robotik Kodlama ve Akıl Oyunları sınıfı kurulmaktadır. Ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında TSE İSO 45001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://tomurcuk-anaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karavezir Mh. Şehit Er Duran Çekiç Cd. No7/1 Gülşehir/NEVŞEHİR

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ ADRESİ KARAVEZİR MAHALLESİ,ŞEHİT ER DURAN ÇEKİÇ CADDESİ 7 NUMARALI BİNA OLUP İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE ÇOK PROGRAMLI LİSE YANINDADIR.

Adres - Karavezir Mh. Şehit Er Duran Çekiç Cd. No7/1 Gülşehir/NEVŞEHİR

Ulaşım OKULUMUZA ULAŞIM İLÇE MERKEZİNDE KİŞİSEL İMKANLAR VE BELİRLİ NOKTALARDAN GEÇEN BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.İLÇE DIŞINDAN İSE BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE ÖZEL SEKTÖR OTOBÜSLERİ İLE KİŞİSEL İMKANLARLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİEN 19 KM.UZAKLIKTADIR.